Post by credticalroso on Feb 5, 2022 0:45:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hello Neighbor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hello Neighbor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ רמאות ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Hello Neighbor 2022 version ▞▞▞
זה משחק די טוב ולשני יש הרבה פוטנציאל אני רק חושב שיש למשחק הרבה באגים ותקלות
Hello Neighbor ماجراجویی yie
הפקדים כאבו לי בידיים והיו יותר מבריקות עבור מחשב נייד/מכשיר וצריך לשלוט בהם עם החצים, זה היה קל יותר, אבל למרבה הצער, כל הסיפור והגדרות המשחק היו טובות.
Hello Neighbor Pakikipagsapalaran dpm
Hello Neighbor Petualangan xlxe
הסיבה היחידה שנתתי למשחק הזה ביקורת מחורבן היא בגלל שהמשחק לא יתחיל. כשאני מתחיל את המשחק הוא נשאר דולק כמו מסך הטעינה. אני פשוט חושב שזה אבסורד. יוצרים בבקשה תקנו את הבעיה הזו
זה נטען שעה אבל משחק טוב סך הכל
ניצחתי אותו ב-Xbox שלי אז נכנסתי ל-cromebook שלי אבל המשחקים המיני הארורים הם כל כך קשים ואתה צריך לעבור דרך כדי לנצח אותו אבל המשחק הזה כיף וגורם לך לרצות למות אז זה 5/5
Hello Neighbor: Hide And Seek Nintendo Switch נינטנדו סוויץ'. Nintendo Switch נינטנדו סוויץ' נינטנדו סוויטש נינטנדו סוויטץ' נינטנדו סוויץ.
כהורה אני לא יכול לסבול את המשחק הזה. אולי בגלל שהבן שלי מעדיף לשחק את משחק ההקהה הזה מאשר לקרוא ספר... הוא בן 5. אני כן מפקח כשהוא משחק כדי שהוא לא יישאר לבד. עם זאת נאמר שהמשחק פגום. אני חושב שזה מכה ופספוס אם זה עובד במכשיר שלך. אני מקווה שהבן שלי משתעמם מזה מהר ויישאר עם משחקים ידידותיים יותר כמו רוצח זומבים או gta... אני צוחק תירגע
Hello Neighbor Adventure eoi
לא עובר את דף הסכם המשתמש, לא יכול ללחוץ או לגלול למטה כדי לבחור מה חבל כי באמת ציפיתי לשחק את זה
מתורף
משחק אדיר קשה בטירוף
אני שמח שאני יכול לשחק את המשחק.....כאשר יצא לראשונה לנייד די התרגשתי, אבל התעצבנתי כשראיתי שהטלפון השני שלי לא נתמך אבל עכשיו אני יכול לשחק בו הטלפון החדש שלי ..אני ממש אוהב את המשחק!
אומג זה היה המשחק האהוב עליי מאוד אהבתי אותו וכשהבנתי שהוא בנייד צרחתי שאני כל כך מאושר אבל גרמת לנו לשלם! למערכה 2 אני כל כך עצוב שיש סיכוי שתוכל לשנות את זה? בבקשה זה המשחק האהוב עליי וסיימתי את המערכה הראשונה ואני רוצה לשחק את המערכה השנייה בבקשה תשנה את זה! אני מתחנן בפניך 🙏😔
אני חולה על המשחק הזה סיימתי את המשחק אני יכול לעזור למי שלא יודע איך להשתמש אז בשביל להרים דברים אז צריך ללחוץ חזק על הכפתור שפותחים דלתות כדי להרים כשהשכן לפס אותכם זה מופיע שתי אפשריות לשלם תשלום או לצפות תלחצו על סרטון תצאו מהמסך ותחזרו למס וככה תעשו בכל פעם את נופלים,נפים מהרכבת או נטפסים על ידי השכן אז תעשו מה שאמרתי לכם לעשות וזה יעבוד.
Hello Neighbor 2 Beta Reveal Trailer - YouTube
משחק מיוחד וכיף לשחק ♥️♥️♥️🤗😋🥰
שיחקתי בזה ואני בקושי יכול להבין מה קורה כי הגרפיקה מאוד מפוקסלת ותמיכת הבקר חסרה תכונות ואתה לא באמת יכול לשחק בזה. אני לא יודע למה כתוב התקן לא נתמך, יש לי hisilicon kirin 980 וזה פועל כמו כל משחק בהגדרות אולטרה אבל זה, אלוהים, זה נראה כמו משחק 90' :// אבל אלה שנאמרו הוא משחק מהנה
משחק נחמד, אבל כשאני משחק במשחק הזה, הטלפון שלי מתחיל להתחמם יתר על המידה ומאחר, ותשלם כדי לשחק משחק אחר. אני ממליץ לשחק את המשחק הזה במפרט גבוה של הטלפון.
יאיר C אתה צריך לפרוץ לבית של השכן ולקחת את המפתח שנימצע בקומה השניה לפתוח את הדלת המטורית
אחת היציאות הסלולריות הגרועות ביותר שראיתי. אי אפשר להשתמש בפקדים שבהם לחיצה אחת יכולה להרוס הכל ולגרום לך לעוף מכלל שליטה בזמן נסיעה ברכבת אתה יכול "להיתפס" באקראי וקשה מאוד לדעת מה אתה עושה או לעשות את מה שאתה צריך לעשות. .
Hello neighbor! I live in... - Lauren Burgess-Dolliver | פייסבוק
פעם האקטים היו בחינם עכשיו זה לא שאתה צריך לשלם כדי לשחק את המשחק המלא. אני אתן לזה סקירה טובה יותר אם תהפוך את הפעולות בחינם תודה שקראת את כל זה.
הפקדים נוראיים! עד כדי רגישות! צריך קצת עבודה מחדש! לפעמים בזמן ריצה הוא (דמות שאתה משחק) יזרוק כל פריט שיש לך ביד או שקורה בזמן קפיצה וזה מפגר לפעמים! הייתי מתאפק קצת מתישהו ואז זז שוב! קורה הרבה! במיוחד כשנתפסים! אני מנחש שהמשחק הזה לא תומך בטלפונים חדשים יותר של מכשירי דגל Galaxy S20 ומעלה! עובד מצוין על note 9 הלא פעיל שלי, אני כבר לא משתמש יותר אבל בכל דגמים חדשים יותר זה משתגר! תקן את הפקדים! עד רגיש!
זה המשחק האהוב עלי ביותר!!!!
Hello Neighbor Aventure dfw
Android 7.0 ואילך. יישום זה מופיע ב הַרפַּתקָה קטגוריה של חנות האפליקציות של גוגל.
Hello Neighbor Nintendo Switch
אני אוהב את המשחק הזה אבל אני רוצה לשחק באלפא 4 ובאלפא 5 ובכל שאר האלפאים והבטאות ואני רוצה לשחק מחבואים שלום שכן
לקח זמן מוגזם להורדה, ונראה כקובץ גדול/ענק (1+ GB אחסון - על סמך מה שראיתי ברשימת האפליקציות שלי). כשפתחו את המשחק בפעם הראשונה, הוא ביקש יותר מדי הרשאות שמשחק לא צריך (פרטי קשר, תמונות, מדיה), ולאחר מכן לא התחיל/נטען ברגע שדחיתי את ההרשאות. הוסר מבלי יכולת לשחק.
מצחיק/מפחיד
אחלה משחק שווה להוריד
אני נותן לזה כוכב אחד כי היד תקלה וכמו נייר והדשא לא מגניב בבקשה עדכן את הגרסה הישנה אני אוהב את הגרסה הישנה שלום שכן בבקשה תקן את היד והדשא הזה
Dr. Driving Wyścigi pqe
אני שונא את זה. האיכות נוראית וזה עד כדי רגישות. ניסיתי לקפוץ על הגג כדי להגיע למפתח ובסופו של דבר קופץ לכביש. ניסיתי לחבר את הבקר שלי לטלפון, אני יכול לסובב את הראש. אבל הסיבה היחידה שאני נותן לזה 2 כוכבים היא בגלל שהמשחק מהנה אבל לא בטלפון. גם הפקדים הם אשפה לעשות טוב יותר.
למה אנחנו צריכים לשלם עבור המשחק הזה והוא מאוד יקר זה עדכון גרוע מאוד. אנא עשה זאת כי לא נוכל לשלם עבור המשחק הזה אחרת הסר את המשחק הזה. תודה רבה
כשהיא מבקשת ממך לאפשר לו לגשת לקבצים שלך, היא תיגש רק לחבילות הטקסטורה והדגם במיקום המותקן, שום דבר אחר. אם אתה רוצה לראות מה זה עושה, פשוט תסתכל ביומני הנתונים שלך ותראה שזה ניגש רק למה שצריך כדי להפעיל את המשחק. ואנשי קשר זה רק כדי לגשת לחשבון Google שלך עבור Google Play, אל תהפוך את הדברים לסבך אנשים יותר עם הראש שלך לא מה-AS שלך. ואם אתה לא רוצה להסתכל על המודעה פשוט לחץ כדי לשלם עבור התוספת ואז לחץ אחורה,